A marson voltam álmomban. Álmodott valaki hasonlót?
Én álmodtam ilyet is. Meg olyat hogy valaki el akarja vágni a nyakam de végül é. Belezem ki. Akkor álmodtam hogy én vagyok Joker a sötét lobagból.
És ezek a derűs álmaim
Én is álmodtam már olyat, hogy más bolygón, pontosabban holdon vagyok. Ottragadtunk, elég kilátástalan volt a helyzet. A gravitációt is másnak éreztem, illetve a légkör sem volt megfelelő. Növényzet semmi. Az álmomban ez egy másik naprendszer volt egyébként. A fő bolygó, ami körül a hold keringett (amin leszálltunk) kékes színű volt, nap nem igazán sütött a holdra (távol lehettünk a központi csillagtól), fekete kőzete volt.
Hát ennyi. Nem volt kellemes, de különleges volt. :)
Igen kb. 2 hete. A marson voltam álmomban.
Egy férfi és egy nő volt velem, és menekültünk. Átfutottunk valami boltíves kőkapun, de utána mindketten eltűntek mellőlem. Hatalmas embereket láttam, fekete egyenruhában voltak, fekete kesztyű a kezükön és valami féle sisak a fejükön, ami az egész arcukat eltakarta. Olyan hatalmas gépet láttam, ami úgy nézett ki mint egy pók és úgy is közlekedett a talajon. Aztán az egyik fekete ruhás észrevett, próbáltam elbújni, de nem nagyon volt hova, mert minden romokban hevert. Egy kőfalnál voltam, de nem tudtam már tovább menni és akkor hírtelen szemben találtam magamat vele. Nagyon magas volt, valami fegyverszerűség volt a kezében, gondoltam, most megöl, de nem bántott. Jól megnézett és elment. Ennyire emlékszem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!