Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az, ha álmomban a...

Mit jelent az, ha álmomban a tenger mélyére csaltak le?

Figyelt kérdés

Számomra egy ismeretlen személynek "kellett" segítenem,ő pedig lehívott a tenger mélyére. Kaptam levegőt de féltem az ottani sötétségtől,a mocskos romoktól meg ilyesmiktől. Álmomban több bajba jutott oroszlánt kellett kimentenem onnan és rettegtem attól,hogy valaki ránk talál,mert azzal megőlheti őket.

Mit jelent ez a zagyvaság?!

2017. aug. 24. 08:07
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Azt jelenti, hogy álmodban lecsaltak a tenger mélyére. Ennyi. (komolyan ez a legnagyobb problémád , így korán reggel 8kor? -.-)
2017. aug. 24. 08:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Nálam akkor reggel 10 óra volt:DD (és nagyon rossz volt,szóval miért ne érdekelne?:D )
2017. aug. 24. 09:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Úgyse fogod megtudni , sem itt , sem máshol , hogy mit jelen(tett)
2017. aug. 24. 12:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Az ismeretlen ember kiléte nem igazán fontos, álmainkban ismeretlen képeket az agyunk készít az emlékeink alapján, gyakran kreál olyan személyeket akiket nem ismerhetsz. A mélység az életed fontosságát szimbolizálja, az oroszlánok kimentése nagy feladatra utal. A félelem azt mutatja hogy tartasz a jövődtől. "rettegtem attól,hogy valaki ránk talál,mert azzal megőlheti őket." Az álom ezen része azt jelenti, hogy elképzelhető hogy megingasz, megfáradsz, de NEM szabad feladni.
2017. aug. 24. 14:53
 5/6 thoomas26 ***** válasza:
49%
Alapvetően a valóságban is szükségét érzed annak, hogy másoknak segíts. De tudod, hogy ez sokszor nem könnyű.
2017. aug. 24. 15:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2017. aug. 30. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!