Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmomban elájultam. Mit...

Seymour99 kérdése:

Álmomban elájultam. Mit jelenthet? (Lentebb részeltetem)

Figyelt kérdés

Szóval. Álmomban a sulimból mentem haza mert korábban elengedtek. A déli buszra siettem. Amint kiértem a főbejáraton éles nyilalást éreztem a fejemben és térdre rogytam. A barátaim csak hátra fordultak hogy mi történt de ott hagytak. (Megjegyzem mindig mellettem állnak bármi történik és pont előtte nap pizzáztunk mert amúgy egész nyáron alig találkoztunk) Teljes sötétségbe borult minden. Magamhoz tértem és megnéztem az órámat délután 5 volt. (Mindig mindent mérek hogy A-ból B be mennyi idő alatt érek mennyit alszok stb) akkor is sípolt a fülem és fájt a fejem. Majd egy kocsmában tálaltam magam de arra nem emlékszem hogy ott mi történt csak hogy beszélgettem ott egy pár idegennel. Amikor felébredtem teljesen zavart voltam és hirtelen nem tudtam hova tenni hogy hol is vagyok. A kocsma vagy vendéglő pontosan nem tudom mi lehetett, nem volt ismerős. Sosem láttam ahhoz hasonlót.

Köszi hogy végig olvastad :)

Válaszaitokat előre is köszönöm!

18/F

2017. aug. 18. 01:32
 1/3 anonim ***** válasza:
"reszeltesd ".
2017. aug. 18. 07:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez mind amire emlékszek. Még annyi hogy esett az eső. De érezni nem éreztem. Tulajdon képpen a bőrömön semmilyen érzetet nem éreztem de akkor fel se tűnt csak így vissza gondolva.
2017. aug. 19. 00:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem jelent jót az én olvasatom szerint: Iskolában tanulni jó szerencse, de onnan elmenni jegyez egy olyan helyzetet, ami a jelenlegi helyzetednél rosszabb. Ezt erősíti meg a délutáni 5 órás időpont, mert az ötös mint szám minden számmisztikus szerint balszerencsés: olyan helyzet, amit nem tudsz kontrollálni: egy mélypont.

Az ájulás szintén valami változást jelent, de annak is a velejárója, hogy már nem vagy gyerek, de még felnőtt se. Valami hirtelen fog véget érni.

Azt, hogy vendégek vannak, ugyanakkor a barátaid hátat fordítanak neked jelzi azt, hogy bár lesznek akik tanácsot adnak neked, végül is csak magadra számíthatsz, hogy kikecmeregj a helyzetből.

Úgyhogy kitartás!

2018. szept. 12. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!