Mit jelent ha álmomban felvágtam az ereimet?
Figyelt kérdés
Almomban egyszer csak fogtam egy penget es elkezdtem vagdosni magamat.Minden tiszta ver volt.Meg a tenyerem tetejet is elkezdtem vagdosni. Osszevissza az egesz bal kezemet.Nem vereztem el.Csak az almomban suli kozben mikor mentunk ebedelni hosszu ujju felsot vettem fel nehogy meglassak.
Nem vagyok depresszios
2017. aug. 20. 12:34
1/3 anonim válasza:
Nem lehet vmi asszociáció olyasmire, amit mostanában láttál/hallottál nap közben? Pl. vámpíros film, újságcikk, könyv hasonló témában?
Felébredve az volt a benyomásod, hogy ennek van valami mélyebb, csak számodra szóló értelme, vagy csak összezavart?
2/3 A kérdező kommentje:
Nem olvastam hasonló konyvekt meg soha.Ujsagcikket se.Filmeket meg mostanaban hanyagolom.
Igazabol nagyon valosagos volt es nagyon kozeli.Ugy ereztem hogy ennek van valami jelentése.
2017. aug. 21. 10:16
3/3 thoomas26 válasza:
Akárcsak képletesen, de valamiért haragban vagy magaddal, az életeddel, valamivel nem vagy kibékülve, s ez jelenhetett meg így az álmodban. Tudod, ha komolyabb tettre szánnád rá magad, saját magaddal szemben, azt nagyon szégyellnéd, ezért takartad el ruhával a tetted az álmodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!