Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmomban egy követ pisiltem....

Álmomban egy követ pisiltem. Mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Álmomban dobnom kellett egy sárgát, mert sokat ittam, szóval éppen pisiltem amikor hirtelen éreztem, hogy valami jön felfelé. Na ezt követőn a húgycsővön keresztül a húgysugár (az olyan, mint a vízsugár) Szóval kilőtt egy húgyszínű követ a WC-be, ami visszapattant és betörte a tükröt. Ezután fogtam egy vécépapírt és felvettem, mert csak nem nyúlok egy pisis kőhöz. Olyan pisi színe volt, de nem amolyan átlagos kő, hanam mint egy csiszolatlan gyémánt. Aztán felébredtem. Lehet, hogy valami betegség?
2017. aug. 14. 17:32
 1/7 A kérdező kommentje:
Amúgy igazság szerint az egészség kategóriában akartam feltenni.
2017. aug. 14. 17:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Semmit. Az álok egy része a valóságból fakad. Ha erős a vizelési inger akkor az álmodban is megjelenik. Nem kell mögöttes jelentést keresni benne. Ettől jobb helye már csak a Humorban lenne a kérdésnek.
2017. aug. 14. 18:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel. Fantázia és kész. Nem értem, hogy miért tulajdonítanak az emberek álmaiknak felsőbbrendűséget.
2017. aug. 14. 18:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Semmi baj nem volt eddig a vizelésemmel, de úgy olvastam, hogy az álmok figyelmeztetnek a közelgő veszélyre vagy valami ilyesmi.
2017. aug. 14. 20:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha ténylegesen volt vizelési ingered akkor az álomban ez valóban figyelmeztetésként jelent meg. Nem kapcsol ki éjszaka az agyad, ugyanúgy küldi a jelet és veszi is a megtelő hólyagtól.

Attól függően hogy milyen alvási fázisban vagy, az ilyen célja elsődlegesen hogy felkelj. Ha elég mélyben akkor szívás, mert egy ponton túl simán be is vizelhetsz. Azt álmodod hogy pisilsz majd a hólyag izma nem bírja tovább és elenged.

A vizelés ugyanis nem ébrenléthez és teljes tudathoz kötött, lásd a maguk alá vizelő és magukról nem tudó ittas embereket. És ne értsd félre, nem arról van szó hogy te öntudatlan vagy részeg voltál, csak túl sokat ittál. Ha valóban ez történt.

2017. aug. 14. 20:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát ebben van valami, mert rögtön utána vécéznem kellett.
2017. aug. 15. 14:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Vesekövet te troll.
2017. aug. 15. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!