Érezhetek ilyet álmomban?
Figyelt kérdés
Múlthéten a munkahelyemen pár alkalommal segített bútorokat pakolni egy férfi. Egy két szót váltottunk, de többet nem.
A múlt éjjel viszont vele álmodtam. Megjelent a lakásomon, és leírhatatlanul gyönyörű érzés fogott el, melyet nem tudok szavakba önteni. ( egy párt alkottunk )
Hülyén hangzik, és én sem tudom felfogni, hogy lehet ez, de mióta felkeltem, azt az érzést próbálom újra, és újra felidézni. Mintha reggel óta szerelmesnek érzem magam.
Más is volt már így, hogy az álmában ilyen erős érzelmek törtek felszínre?
2017. szept. 4. 20:52
1/2 SzuperKavics válasza:
Igen, éreztem már erős érzelmeket álmomban olyan személyek iránt akikkel alig pár alkalommal találkoztam előtte. Ébredés után órákig olyan érzés volt mintha szerelmes lennék. Bár ennek alig van köze ezotériához vagy álomfejtéshez, ez egyszerűen csak pszichológia.
2/2 anonim válasza:
Szerelmet csak egy esetben éreztem àlombeli személy irànt,de vele később össze is jöttünk.Nàlam az a gyakoribb,hogy együtt vagyok valami idegennel àlmomban és utàna napközben néha szinte érzem a jelenlétét.Nem szerelmet érzek,hanem magàt a lényét,egyéniségét étzem magam mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!