Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az alábbi álmom?

Mit jelent az alábbi álmom?

Figyelt kérdés

Egy ismeretlen parkban voltam azzal a lánnyal, akivel pár hónapja kavartam, és két barátnőjével, akiket látásból ismerek csak. A park nagyon gyönyörű volt, teljesen nyugodt voltam magától a látványtól (gyönyörű virágok,jó állapotban lévő padok, kitűnő térkő). Először oda mentem a lányokhoz, akik egy padon ültek és köszöntem nekik. Külön köszöntem az "exemnek" és ő nagyon flegma volt velem -ezt az arcvonásaiból szűrtem le. Megkérdeztem, mi ez a furcsa viselkedés velem szemben, mire ő felháborodott, és a két barátnőjével együtt elkezdett velem kiabálni. A szememhez vágta, hogy ne hazudozzak, a többire már nem emlékszem sajnos. Én annyira ideges lettem, hogy ezt követően felébredtem, és véget ért az álmom.

Teszem hozzá, soha nem hazudtam neki az életben, csupán elhanyagoltam őt :/

2017. szept. 4. 23:09
 1/1 anonim ***** válasza:

Ez nem igazán bonyolult álom. Azt jelenti, amit álmodtál... Nincs benne nagyon elvont szimbólum.

Tökéletes környezet. Te így élted meg a kettőtök kapcsolatát. Ez a külsőségek világa.

Aztán a lany flegma lesz, a barátnői is. Te pedig nem érted. Ugyanez van most is, az álmom túl a valóságban: a kérdésed alapján még most sem érted, miért flegma. Soha nem hazudtál neki, CSAK elhanyagoltad.

Az álmodban flegma a lány,magyarul valamit már megértesz a viselkedéséből. Érzed, hogy ez a viselkedés nem éppen a legjobb (csak kavarunk, elhanyagolunk valakit),de még korántsem tudatos ez benned (nem véletlenül nem érted nemcsak az álmodban, de még felébredvén sem). De már megjelent ennek a csírája.

Az álmodban a lány is és a barátnők is és a fiú is te vagy

Még a park is te vagy. A felháborodás a lány részéről is a te érzésed, csak még nem érted. Már megjelent ennek a gondolkodásnak a kezdemenye (mármint hogy a csak kavarás és elhanyagolás bosszúsághoz vezethet), csak még nem tudatos.

2017. szept. 5. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!