Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet az alábbi álmom?

Mit jelenthet az alábbi álmom?

Figyelt kérdés
Álmomban felébredtem, és arra lettem figyelmes, hogy égési sérüléseim vannak a jobb karomon főként. Megérintettem a sérüléseket, de semmi fájdalmat nem éreztem. Minek a jele ez?

2017. júl. 3. 21:02
 1/5 anonim válasza:
Annak hogy megégetted magad, de általában az égési sérülések lüktetően fájnak. Lehet hogy ez valami más. Ha úgy gondolod akkor menj el orvoshoz. Maximum kiröhög.
2017. júl. 3. 21:27
 2/5 Bebu01 válasza:
0%

Igen, igen.Látom magam elött az álmod.

Mások azt hiszik, hogy szenvedsz, de te nem érzed a kínt.

Arra kérem a Devlát, Romoluszt,Remust, Zeust és a többi válaszolót, hogy

OLTSÁTOK SZÉT A HÜLYEGYEREKET!!!

2017. júl. 3. 22:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy csak elaludtad a kezed?
2017. júl. 4. 05:05
 4/5 thoomas26 ***** válasza:

Lehetséges, hogy félsz valamilyen, a testi épségedet, egészségedet veszélyeztető dologtól, de valahol azt is érzed, hogy mindez alaptalan.

Nem kizárt az sem, amit az előttem szóló írt, bár akkor az álmodban is éreztél volna fájdalmat.

2017. júl. 4. 14:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Megcsípett egy anyaszúnyog, hogy vért vagyen tőled, azt a laboratóriumában bevizsgálja, ha megfelelő hemoglobin számú a vérsejtmembránod, akkor a kicsinyeit a víz-vér, felületére petét rak.

A szúri alkalmazása előtt, minden önkéntes; alvó véradó kap egy êrzéstelenítést, ami egyes alanyoknál égő viszketést okoz, már álmodban is vakartad.

Rejtêly megoldva.

2017. júl. 4. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!