Mit jelent az alábbi álmom?
Figyelt kérdés
Álmomban felébredtem, majd arra lettem figyelmes, hogy az ágyam melletti falon van egy hatalmas lyuk. Egy nagy bogár ugrott ki belőle, mire én megijedtem.2017. júl. 18. 13:37
1/6 anonim válasza:
Sok horrort néztél. A rovarok egy különös következő horrorisztikus megrázó élmémyt ad az embernek. Filmekben is. Súlyos lélek romboló . Ha a félelmet erősít benned.
2/6 A kérdező kommentje:
Több éve nem láttam horrort :D
2017. júl. 18. 14:33
3/6 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy tanulnod kellene, mert szeptembertől kezdődik a harmadik osztály. Vegyél füzeteket és kösd be őket.
4/6 anonim válasza:
Ez az álmod azt jelenti, kérdező, hogy aludtál. Meg esetleg azt, hogy későn és/vagy nehezet vacsoráztál.
5/6 A kérdező kommentje:
Ezt eltalaláltad.
2017. júl. 20. 01:23
6/6 A kérdező kommentje:
*eltaláltad
2017. júl. 20. 01:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!