Mit jelenthet ez az álom? :D
Figyelt kérdés
Azt álmodtam,hogy tök jól elbeszélgettem egy emberrel(szerelmes vagyok belé,viszonzatlanul). Aztán valahogy elestem(jellemző 😂😂),és koszos lett a pólóm hátul,és akkor ő letörölte,és a végén már inkább simogatta a hátam,és a kezembe adott egy 500-ast,és azt mondta: vegyél magadnak fagyit :D én visszanyújtottam neki a pénzt,mondván nem fogadom el,erre ő valami ilyesmit mondott,hogy hallom a hangodon,hogy szükséged van fagyira :D(be voltam rekedve az álmomban) aztán külön váltak útjaink.
Az álom többi része lényegtelen. Tudom elég nagy hülyeség,de úgy tudom vannak jelentései pl.a pénznek,stb.
Már pár napja folyamatosan szerepel az álmomban ez a személy,csupán csak annyi a jelentése,hogy szerelmes vagyok belé és hiányzik?
2017. aug. 15. 21:01
1/1 anonim válasza:
Candy Man. Fagyizni akart hívni, aztán rátért volna a lényegre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!