Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Álmomban szerelmes voltam egy olyan fiuba(akit a valóságban nem is ismerek) és együtt voltunk..összevesztünk valamin, aztán mondtam neki hogy tünjön el meg stb..el is ment,nálam hagyott valami telefonszerü izét..aztán hozzánk költözött valami másik srác akinek tetszettem de nekem hiányzott a másik,és aztán probáltam megkeresni,láttam valami tv-ben hogy zombitámadásban meghalt és pánikba estem,nem akartam elhinni..és valahogy oda mentem és élt,meg kiderült hogy valami film volt az egész, vagy nem tudom már..amikor megláttam odaszaladtam,szorosan megöleltük egymást és elmondtam neki hogy szeretem meg hogy azt hittem meghalt stb..és az volt a vége hogy hazamentünk és a teraszon tv-ztünk..

Tök jó volt meg fura is..és szinte csak olyan eberek voltak benne akiket a valóságban nem is ismerek.

Szerintetek jelenthet valamit?

2017. aug. 14. 12:03
 1/1 thoomas26 ***** válasza:

Lehet, hogy - akár egy filmben - láttál vagy hallották már hasonlót (még ha most nem is emlékszel rá), s álmodban újrajátszottad, azzal a különbséggel, hogy most te voltál a "főszereplő".

S lehet, hogy a valóságban is volt vagy van egy ilyen szerelmi helyzeted. Hogy elküldtél egy fiút, amit később nagyon megbántál.

Összességében valami hasonló lelki folyamat eredménye lehet az álmod, miszerint valamit vagy valakit elengedtél, amit utólag rájöttél, rossz döntés volt, s próbáltál/próbálnál helyre igazítani.

2017. aug. 14. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!