Van egy részletekben visszatérő álmom. What?
Na szóval az álomnak a vége és az eleje ugyan az(elmondom amit tegnap álmodtam)
Felébredtem a kapszulában(ilyen hibernációsra tudnám hasonlítani) és jött felém a férfi (vele vagyok mindig) segített nekem mert szédülök mikor kijövök a gépből. Elmentünk a gyengélkedőre ahol beadnak mindig egy szurít amitől jobban leszel. Ezek után elmentünk a laborba (erre nem emlékszem nagyon) után meg sétáltunk. A naplementére emlékszem(2 nap van az égen) és a katonákra akik edzetek és még arra hogy beszélt hozzám aztán a fények és felébredtem.......Amúgy ezt úgy kell elképzelni, hogy a jövőben van az egész kb 2-300 évvel és mindig ugyan úgy kezdődik a kapszula és a szurí de ami történik az mindig más .. és a vége is ugyan az a fények , meg a férfi ...o és még annyi hogy néha angolul néha magyarul néha meg tökre más nyelven beszél mindenki amit nem is értek :/
Nos, így minden bizonnyal a sci-fi műfaj iránti vonzalmad miatt alakította ilyenné a tudatod az álmaidnak a díszleteit.
Nemcsak szereted az ilyen filmeket, hanem a lelked mélyén egyszer szereplője is lennél ilyennek - a valóságban persze. Vonz ez a fantaziált jövőkép, s szívesen élnél benne. Ezért a tudatod alkotott magának egy ilyet, tehát amit álmodtál, az a látott filmek alapján a fantáziád által összegyúrt összkép.
Hogy ezen kívül van-e még plusz jelentése az álmodnak, azt kellene tisztázni, hogy milyen érzelmekkel éled meg ezeket az álmokat.
Tehát például a férfi, akit írtál, hogy és miként jelenik meg az álmodban. Egy társ, akivel romantikázol, vagy egy katona, akivel komoly dolgokról esik szó kettőtök között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!