Ez a csókkal és szexel végződő álom mit jelent?
Figyelt kérdés
Évekkel ezelőtt próbálkozott nálam egy fiú. De nem vettem észre, ahogy igyekszik. Legbelül tetszett nekem de buta voltam és elhajtottam. Amire rájöttem mit csináltam késő volt. Azóta is rengeteget gondolok rá. Ma azt álmodtam, hogy felkerestem az egyik ismerősét, hogy őáltala kerüljek közelebb hozzá. Egy helyen dolgoztak az álmomban, de a fiúnak az álmomban már új barátnője volt. Egy darabig tűrtem és néztem, végül néhány nap után beolvastam neki amiből nagy heves vita lett. Ebből pedig csók és szexelés. Mit jelenthet ez a fura álom ?2017. aug. 14. 08:43
1/4 anonim válasza:
Pont azt jelentette, amit leírtál. Rengeteget gondolsz rá, az agyad pedig így dolgozta fel ezt. Felszínre kerültek a vágyaid. Az agyunk álmunkban is működik, és jönnek akaratlanul is ezek a dolgok. Többletjelentése nincs. Keresd meg azt a fiút, hátha még nem késő.
2/4 A kérdező kommentje:
És az 1.válaszadó hozzátesz még valamit, hogy a heves vita közben picit dulakodtunk is ?
2017. aug. 14. 08:56
3/4 anonim válasza:
Annyit, hogy nyilvánvalóan keményen szereted.
4/4 thoomas26 válasza:
Tényleg megbántad és szeretnéd jóvátenni ezt a ballépésed. Az álmodban valóban ezen vágyaid kerültek a felszínre.
Félsz is ugyanakkor, hogy barátnője is van/lehet már neki.
A heves vita azt gondolom azért volt az álmodban, mert vagy tisztában vagy azzal, hogy ha van barátnője, nem lesz könnyű dolgod, s félsz is ettől, vagy azért, mert tényleg komolyan szeretnéd őt és úgy érzed, bármit megtennél érte.
A végkifejlet egyértelműen a vágyadat jelképezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!