Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Tudna segíteni valaki?

Tudna segíteni valaki?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam tegnap este hogy egy fesztiválon voltam, nagyon roszul letgem, elestem és bevertem a kezem. Odajött egy idegen fiú (az arcára nem emlékszem nagyon pontosan)csak hogy jóképű volt és kérdezte jól vagyok-e,mondtam neki hogy nem igazán. Oda vitt egy mentős kocsihoz, öklendeztem...(de nem hánytam,bocsi ha valakinek ez undi)... A mentősök adtak nekem egy szurit, és begipszelték a kezem,mert ahogy ráestem eltört a csuklóm és az alkarom is. Ezután emlékszem hogy felhívtam édesanyukámat az álmomban hogy mi történt. Ezutánn a fiúval elemtünk enni. Utánna felébredtdem. Tudna valaki segíteni ebben,vagy aki talált valami hasznos infót pár kulcs szóról és leírná ide segítene,mert eléggé ilyeztő ez az álmom!

Előre is köszönöm!

?

2017. júl. 27. 10:08
 1/1 anonim ***** válasza:
Inkább az ezotéria kategóriában kérdezd meg, ott sokkal több a "szakképzett" ember ilyen témában.
2017. júl. 27. 15:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!