Mit jelent ha inden éjjel vele álmodok?
Én azt olvastam, hogy az álmaink a vágyaink és a félelmeink.
Nem hiszek abban, hogy ha fekete macskával álmodom, akkor az mondjuk azt jelenti, hogy anyósom váratlanul betoppan hozzánk:D vagy hasonló hülyeségek. Például, én most terhes vagyok és szoktam álmodni a babámmal. De egyszer olvastam, hogy ha valaki babával álmodik az nem azt jelenti, hogy babát szeretne, vagy ilyesmi, hanem teljesen mást jelent (már nem emlékszem). Szerintem ha álmodsz azzal a fiúval, egyszerűen csak annyit jelent, hogy nagyon izgatja a fantáziádat. Különösen, ha visszatérő álom. Persze vannak nem ilyen egyértelműen értelmezhető álmok, mikor azt álmodod, hogy szörnyek támadnak rád...
A párom például nem álmodik soha. Azt szokták mondani, hogy ha nagyon fáradt vagy, akkor nem álmodsz. Meg azt is, hogy aki mélyen alszik, az sem álmodik.
Bocs, elkanyarodtam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!