Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ha inden éjjel...

Mit jelent ha inden éjjel vele álmodok?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki tetszik és szinte minden éjjel vele álmodok kusza álmaim vannak de ő szinte mindig bele keveredik.Azt hallotam ha álmodsz egy bizonyos személlyel beszélni akar veled ez igaz?
2010. máj. 22. 10:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Na ezt én is nagyon szeretném megtudni.
2010. máj. 22. 10:48
 2/4 anonim válasza:
én is kiváncsi vagyok rá mert velem is történt ilyen
2010. máj. 22. 10:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Én azt olvastam, hogy az álmaink a vágyaink és a félelmeink.

Nem hiszek abban, hogy ha fekete macskával álmodom, akkor az mondjuk azt jelenti, hogy anyósom váratlanul betoppan hozzánk:D vagy hasonló hülyeségek. Például, én most terhes vagyok és szoktam álmodni a babámmal. De egyszer olvastam, hogy ha valaki babával álmodik az nem azt jelenti, hogy babát szeretne, vagy ilyesmi, hanem teljesen mást jelent (már nem emlékszem). Szerintem ha álmodsz azzal a fiúval, egyszerűen csak annyit jelent, hogy nagyon izgatja a fantáziádat. Különösen, ha visszatérő álom. Persze vannak nem ilyen egyértelműen értelmezhető álmok, mikor azt álmodod, hogy szörnyek támadnak rád...

A párom például nem álmodik soha. Azt szokták mondani, hogy ha nagyon fáradt vagy, akkor nem álmodsz. Meg azt is, hogy aki mélyen alszik, az sem álmodik.

Bocs, elkanyarodtam:D

2010. máj. 22. 11:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Háth én úgy tudom, h az álmok a lefmélyebb legrejtettebb félelmeinket illetve vágyainkat vetítik ki. Én is álmodtam egy sráccal, aki nagyon tetszett, többször, és mindig együtt jártunk, minden álmomban :D és váratlanul be is következett :)
2010. máj. 23. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!