Mit jelent az, ha minden éjjel a vőlegényemmel álmodok?
Figyelt kérdés
2011. márc. 21. 17:05
1/9 anonim válasza:
Azt hogy fontos neked,és sokat gondolsz rá.
2/9 anonim válasza:
Kötődsz hozzá...szereted nagyon. Ennyi.
3/9 anonim válasza:
Tölts vele több időt.Lehet hogy használni fog.
4/9 anonim válasza:
Valószínű azt, hogy nem éltek együtt és hiányzik.
5/9 anonim válasza:
Lehet, hogy terhedre van? Van, aki felébredéssel tudja szabályozni az álmait. Ne legyetek sokat együtt. Annál tovább tart a szeretet. Vonatkozik ez mindenkire, aki közel áll hozzád.
6/9 Csuka.bk válasza:
Lehet,hogy nem ad meg neked mindent!? Álmodozni arról szoktak ami elérhetetlen!!!
7/9 melcsiboszi válasza:
Valószínűleg nagyon szereted őt, és nagyon várod már az esküvőt! :)
8/9 anonim válasza:
Bocsííí de nem hagyhattam szó nélkül: álmodom, nem álmodok, mert -ik-es ige...
Az álom meg azt jelenti sztem, hogy sokat gondolsz rá ébren:) Sok boldogságot nektek:)
9/9 mindennévfoglalt? válasza:
21:24
Ha már ennyire helyesen akarsz írni, a "Bocsííí" az helyesen bocsi vagy bocsánat; és a "sztem" helyesen szerintem :)
KÉRDEZŐNEK: Szerintem keveset vagytok együtt és vágysz a több együtt töltött időre és ezért álmodsz sokat a vőlegényeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!