Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent egérrel álmodni?

Mit jelent egérrel álmodni?

Figyelt kérdés

Álmomban megágyaztam lefekvéshez, a lepedő és a franciaágy szövete több helyen meg volt rágva. Az ágy alatt pedig megláttam egy szürke egeret. Ilyen piros vagy rózsaszín színű nagyon jó illatú egérmérget tettem ki, emlékeim szerint - hogy megette-e, nem tudom (álmomban).

Lehet ennek az álomban bármiféle jelentése?

2017. júl. 7. 07:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Vezetékes volt? 🤔
2017. júl. 7. 09:09
 2/6 anonim ***** válasza:
AZ egér a tudatalattidat jelenti.
2017. júl. 7. 09:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy valójában is egér van a házban.
2017. júl. 7. 10:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Mért mérgezed meg cuki kis állatot:c?
2017. júl. 7. 11:17
 5/6 anonim ***** válasza:
(Hátad mögött kibeszélő személyt jelent)
2017. júl. 8. 14:27
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Rendes szürke egér volt. Az előző családi házunkban sajnos volt egér, rendszeres látogató volt, mert nagyon régi vályog ház volt - 220 nm körüli, iszonyatosan nagy volt.

Nem bántottam sohasem az egereket, pedig ők jobban féltek tőlem, mint én tőlük, csak nem volt kellemes sokszor szemezni az egérrel, amikor alszik az ember :D Szóval szerintem emiatt félek tőlük. A mostani házunkban még eddig nem jutott be egér kintről (3 éve lakunk a másik házban).

2017. júl. 11. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!