Mit jelent macskával és egérrel egyidejűleg álmodni?
Figyelt kérdés
Szóval az álmom az volt hogy felébredtem álmomban és láttam hogy egy fehér egér szépen sétál egy fekete-fehér szürke foltos macska után a szobám bal oldalán. El akartam ijeszteni a macskat, de nem ment el, még amikor utána dobtam a párnám akkor sem. Az egeret is el akartam tüntetni, őt a macska segítségével, de nem reagált nekem a cica. Végül az egér befutott a szönyegem alá és én az ágyról ráugrottam és így talán sikerült megölnöm, mert hallottam hogy sikít. Ezután hirtelen felébredtem, de mintha a sikítását az egérnek még hallottam volna 1 másodpercre éber állapotomban. Vajon mit jelenthet ez?2012. szept. 10. 07:19
1/7 anonim válasza:
Az álmod azt jelenti, hogy nem vagy valami állatbarát.
2/7 anonim válasza:
Egy régi álmoskönyv szerint:
Macska: Rossz társaság
Egér: nyereség
3/7 anonim válasza:
Előzőek szerint nyerni fogsz egy rossz társaságot!
Nem irigyellek a szerencsédért!
5/7 AzOrdogMagyarhangja válasza:
Túl sok Tom & Jerry-t néztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!