Milyen érzés tudatosan álmodni?
Szia!
Próbáld ki,ne sajnáld rá az időt!Érzelmeket,érzeteket leírni csak homályosan lehet!Egyébként is a személyes megtapasztalás az igazi,míg a többi csak beszámoló!
Fogalmam sincs, hogy ezt hívják-e tudatos álomnak, de én már második éjszaka zsinórban álom közben rádöbbenek, hogy ez nem a valóság, csak álom. Régen ilyenkor mindig felébredtem, de ezúttal folytatódott tovább, nyugodtan élvezhettem, és rácsodálkozhattam, hogy milyen valósághű az egész.
Próbálgattam, mit tudok irányítani és mit nem. Volt, amikor ajtón mentem át, a következő teremben újabb ajtó volt, és ez folytatódott teremről teremre. Ekkor koncentráltam, és azt mondtam: ez az utolsó ajtó. Valóban az volt, és kiértem egy erkélyre.
Ami érdekes volt, hogy személyek viselkedését viszont nem tudtam befolyásolni ezzel a módszerrel. Remélem még több ilyen megtapasztalásom lesz, de ami érdekes: semmit sem tettem ezért, csak futólag olvastam róla néhány topicban ezen az oldalon. Úgy látszik, ennyi is elég volt kezdésnek.
Kedves kérdező!
Nekem se ment 1-2 technikával, de megtapasztaltam, hogy néha álmaimban nehezen tudok futni, alig tudom felemelni a lábaimat. Megtanultam, ha ez előfordul akkor álmodok azóta volt 2 hosszabbnak mondható tudatos álmom.
Általában elkezdek izgulni és hallom ahogy a szívem hevesen ver, de lenyugtatom magam, majd elképzelek dolgokat, vagy embereket utasítok cselekvésre pusztán a gondolataimmal.
Próbáld ki az összes lehetséges trükköt/tippet hátha valamelyik bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!