Walk w1th mee kérdése:
Te szoktál olyat álmodni hogy különleges képességed van és azt használod is? : )
Figyelt kérdés
Nekem pl azt álmodtam hogy nagyon gyorsan futok,ugrok,mintha parkour-ös lettem volna de több voltam annál:D És nagyon jó érzés volt^^2012. aug. 28. 23:01
1/8 anonim válasza:
Én álmomban Genki damaval kilőttem Freezát.
2/8 anonim válasza:
Hát repülni elég gyakran szoktam, meg néha tárgyakat is mozgatok a gondolataimmal. Amikor régen Bűbájos boszorkákat néztem energiagömböket is tudtam dobálni. Azok voltak a szép idők.
3/8 anonim válasza:
Pókember már voltam :D
Lebegtem is már, vízen is sétáltam :D
4/8 Turbo0111 válasza:
tesóm annyit nézte a ben10-t hogy azt álmodtam hogy rajtam van az omnitrix.Szóval igen.
5/8 anonim válasza:
Ez azt is jelentheti, hogy a való életben is álmodozol. Ez baj, mert nem tudsz figyelni a dolgaidra. Szállj vissza a földre! Ha nem ez a baj, akkor csak nagy a képzelőerőd. Ez viszont néha rossz.
6/8 anonim válasza:
Bár ez nem képesség, de annak is hívhatjuk, mert halhatatlan voltam. Azt álmodtam, hogy öngyilkos akartam lenni, és halántékon lőttem magam, de nem haltam meg. Ideges lettem, hogy miért nem haltam meg, aztán fejen lőttem magam még egyszer. Semmi sem változott, csak éreztem, ahogy a vér folyik le az arcomon. Sőt, ami még félelmetesebb, hogy emberek közé is mentem, és senki nem vette észre, hogy valami nem stimmel.
7/8 anonim válasza:
Persze! Imádom ezeket az álmokat! :)
Sokat szoktam álmomban repülni, csodálatos tájakra... és sokszor van szuper erőm is.
Kergetnek álmomban és nekem szembe kell néznem velük. Egy ideig menekülök, de aztán látom hogy elkerülhetetlen a harc, és be kell vetnem a szuper képességeimet. Van hogy elég egy suhintás a kezemmel és mind hanyatt esnek. Ha meg látom hogy túlerőben vannak, és nincs esélyem, akkor fogom magam, kiugrok az ablakon és elrepülök. De az álom vége mindig jó. Happy and! Legyőzöm a gonoszokat és mindenki engem ünnepel! :D
8/8 anonim válasza:
Én egyszer befestettem magam lilára, és Johnny Depp-pel elrepültünk (mint szupermen) kínáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!