Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent verssel álmodni?

Mit jelent verssel álmodni?

Figyelt kérdés
Pár napja álmodtam azt, hogy egy verset olvasok... mikor felébredtem még emlékeztem is rá, de hiába kerestem neten nem egy olyan vers ami létezik.. mit jelenthet verssel álmodni?

2012. aug. 18. 17:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez érdekes! Választ adni nem tudok, de ha tényleg emlékszel a szövegére, írd le, és szerintem kezdj el a szövegen gondolkodni! Hátha valami olyan van benne, amit később majd hasznosíthatsz!:)
2012. aug. 18. 17:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Útról volt benne szó, hogy az lenne a helyes.. nem akartam nagyon belemélyedni :D
2012. aug. 18. 17:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem jól írtam! Lehet, hogy most kéne megfejtened a vers értelmét, jelentését, de lehet, hogy majd később lesz valami, és csak akkor fogod megérteni, hogy "jaa, ez erre akart utalni" vagy "szóval ezt akarta jelenteni" :D De amúgy lehet az is, hogy csak egy sima álom volt, de ez nagyon érdekes! Szerintem lehet benne valami:)
2012. aug. 18. 17:51
 4/5 A kérdező kommentje:

pff.. a lényeg hogy van egy srác aki nagyon szeretett volna összejönni velem ,de én nem akarom, mert iszonyú problémás meg rossz a híre.. és ő is benne volt.. szóval inkább nem elemezném ki, reméltem hogy simán verssel álmodni pl nagy nyeremény vagy valami édi kis dolog :D

de köszi a választ :D

2012. aug. 18. 17:53
 5/5 A kérdező kommentje:
amúgy közben kiderítettem: verssel álmodni a következőt jelenti: megérzések, az intuícióink helyessége ... beigazolódása
2012. aug. 20. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!