Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet vérrel álmodni?

Mit jelenthet vérrel álmodni?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben rengetegszer álmodtam vérrel.

3 álmom arról szólt, hogy a volt párom meg akart ölni, hogy a véremben fürödhessen... (3 hónapja szakítottunk, normálisan történt, nem haragszunk egymásra, én még szeretem - ha ez számít.)

A legutóbbi álmom pedig az volt, hogy fogat mostam, és mikor öblítettem ki a számat vér jött. Újra öblítettem, és újra vér jött, megállíthatatlanul.

Ezek miket jelentenek?

2012. aug. 20. 21:35
 1/6 A kérdező kommentje:
Egy másik álmom kimaradt. Itt nem volt vér, egyszerűen meghaltam. A munkatársaimmal voltam, rosszul lettem, éreztem, hogy haldoklom. Az utolsó mondatom az volt, hogy megkértem a kollégámat, hogy fogja meg a kezemet.
2012. aug. 20. 21:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Semmit.
2012. aug. 20. 22:05
 3/6 anonim ***** válasza:
vámpír vagy
2012. aug. 20. 22:14
 4/6 anonim ***** válasza:

[link]

Keress rá kulcsszavakra, mint pl vér, és összeáll a képed.

2012. aug. 21. 02:50
 5/6 anonim ***** válasza:

A vér az élet, az erő, a fiatalság jelképe. Nem hiába fürdött a legenda szerint Báthory Erzsébet a szűzlányok vérében.

Ha valaki a véredet veszi, hogy ő pancsikálhasson benne, akkor az szerintem a saját fájdalmadat fejezi ki a dolog iránt. Azt, hogy úgy érzed, teljesen tönkretett lelkileg, hogy vége lett a kapcsolatotoknak.

A volt párod az álmodban gonosz. Aki ilyen szörnyűséget tesz velünk, annak nem is lehetne más jelleme álmodban, hiszen itt tör elő a legtöbb elfojtott érzelem, gondolat.

Fürdik a véredben, tehát pazarolja azt: ami azt jelenti, hogy az életedet is pazarolta. Pontosabban úgy érzed, túl sok időt pazaroltál erre a "gonosz" emberre. Hogy nem érte meg az egész.

Az el nem álló vérzés gondolom azt jelenti, hogy te magadban még nem voltál képes lezárni az érzéseidet az irányába. Így ha már teljesen közömbös lesz számodra, azt az álmaidon keresztül is észre fogod venni - talán akkor eláll a vérzés.

2012. aug. 21. 12:49
 6/6 anonim ***** válasza:
sok left 4 dead
2012. aug. 21. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!