Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés a barátnőtökről álmodni? Leírnátok részletesebben?
Nagyon jó!! Bár szexuális még nem volt csak erotikus :)
de az is nagyon jo volt...és amikor felébrettem olyan rossz volt rájönni h csak álom volt :(...
Főleg akkor a legrosszab ha rólla álmodsz és tudod h neked őkel és nem kaphatod meg :(:( Mikor barátnőmmel össze vesztem nagyon( bár akkor még csak simán barátok voltunk de már akkor is kezdett elméjülni a kapcsolatunk) akkor mindig vele álmodtam.. de azóta nagyon szeretjük egymást..
14/F (fikázni nem kell h fiatal vagyok mert egy felnőtsem tudhatja mit érezhet a gyerek mert nekiksem olyan gyerek koruk volt mint a mai gyereknek..)
Valóban leírhatatlan érzés, amíg alszol jó, mikor felébredsz akkor meg koppanás. :D Amikor a barátnőmmel álmodok, általában az aznapi hangulatom meg hozzáállásom kicsit jobb, mint általában. Nem egyszer előfordult már az is, hogy álmomban pettingeltem a barátnőmmel, és orgazmusom is volt, erre ébredtem fel. ^^ Az csodás volt.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!