Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Van itt valaki még, aki...

Van itt valaki még, aki rendszerint álmodik világháborúról és/vagy világ végéről?

Figyelt kérdés

Legutóbb olyan álmom volt, hogy az ország utolsó lépéseként pénzt hajtott be akitől csak lehetett, bűncselekmények felkutatása által, később bejelentették, hogy három ország titkos szövetséget kötött és megtámadta az EU-t, ezzel világháborút indítva.

Két éve még nem voltak ilyen álmaim, azóta jelentkeznek. Mi a véleményetek erről illetve tud valaki használható információt ami ide tartozik?

2017. máj. 29. 02:10
1 2
 1/11 anonim válasza:
0%
Több mint valószínű hogy reinkarnácio vagy és amit álmodsz nem meg fog történni hanem már megtörtént csupán az agyad a saját verziojában adja elő neked mintha azt álmodnád te vagy a nagypapád gyerekkori önmaga most ebben akorban nem ritka jelenség meditálj és (vagy) menj el csináltass egy hipnózisos kezelést vannak akiknek segitett
2017. máj. 29. 05:03
 2/11 anonim ***** válasza:
Amikor háború-világvégéről álmodsz,azt jelenti,hogy idézőjelesen háború dúl benned,és a világvége valaminek a befejezését jelenti az életedben.Vagy egy dolog,vagy életszakasz.Álmodtam ilyet én is egy időben.
2017. máj. 29. 07:17
 3/11 anonim ***** válasza:
Sajnos közel áll hozzánk ez a helyzet......egy kis szikra és robban a világ.....
2017. máj. 29. 09:06
 4/11 anonim ***** válasza:

Mostanában szerencsére nem, de volt egy időszakom amikor rendszeres volt az erőszak az álmaimban. Ez egy helyhez volt köthető, egy újonnan épült lakásban éltünk és ott voltak fura álmaim. Kettőt emelnék ki amire a mai napig élénken emlékszem.

Futottam valahol egy mezőn, vagy nem tudom hol, egy kúttal találtam szembe magam. Úgy rémlik követtek, azért futottam. Valaki volt velem, aki arra buzdított, hogy ugorjak bele a kútba, csak úgy menekülhetek meg. Nagyon extrémnek tűnt az ötlet, de azt éreztem nincs más választásom, mert ha nem teszem hátba lőnek. Így bele ugrottam, és csak zuhantam lefelé a vízzel együtt, és már épp majdnem megfulladtam, amikor elkanyarodott a járat, és kipottyantam egy föld alatti bázison. Alig tértem magamhoz az extrém csúszdázásból, egy fekete bőrű fickó várt a lejáratnál, és intett a karjával, hogy végig mutatja hova is érkeztem. Hosszú folyosót láttam balra, arra indultunk el. Balról végig periszkópok voltak, ezeken keresztül látható volt a föld felszíne, és az a kút is ,amin leérkeztem. jobbról volt egy pódium, egy kis emelvény amin emberek fehér lepelben énekeltek, mintha valami Istentisztelet lett volna. Elhaladtam mellettük, csodás volt a dallam, és a kórusban észrevettem a sógornőmet. Ő is ott énekelt. Haladtunk tovább, majd a periszkópból megláttuk ,hogy megáll egy fekete furgon a kút mellett, amiből kiszálltak fekete ruhás emberek, és elkezdtek leereszkedni a kútba. Ekkor elkezdtünk rohanni a folyosón, ami a fürdőkabinokban végződött. Mozaik csempével volt kirakva. Bebújtam az egyik kabinba, de meglátott az egyik fekete ruhás, én meg csak tehetetlenül kuporogtam a sarokban, már nem tudtam hova menekülni és rám fogta a gépfegyvert. Ekkor ébredtem fel.

A másik az volt, hogy feküdtem az ágyamban meztelenül a lakásomban, és egyszer csak katonák szegezték rám a fegyverüket az ablakból. Szintén a fürdőbe rohantam.

2017. máj. 29. 09:22
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem is néha zokott ilyedmi álmom lenni. A legutóbbi egészen szürreális volt. Azt álmodtam, hogy felkelek a szobámban valami dörgésre. Kinézek az ablakon és látok egy utasszállítót aminek a lángjai elfedik az ég nagy részét, majd lezuhan nem messze tőlünk. Ezután vadászgépek suhannak el az égen, a láthatáron nem csak a lezuhat repülő lángjai, de máshonnan is füstöket látni. Aztán mégegy dörrenés, de ez már hangosabb. Kirohantam a házból és látom hogy a falumban rengeteg ház romokban, az emberek az utcán rohangálnak, egyes egő lerombolt házak mellett véres cafatok. Bekapcsoltam a tv-de de adás nem volt. Kimentem megkérdezni az utcán az embereket, közben egyre sűrűbbek a távoli, közeli robbanások. Azt mondták, hogy izrael kezdte, mindenfelé atomtámadások voltak, mi a robbanásokat megúsztuk, majd a sugárzást fogjuk benyelni. Ekkor jön egy katonai teherautó tele fiatalokal civil ruhában fegyverekkel, és felvesznek engem is, fegyvert nyombak a kezembe. Azt mondják, hogy mi semlegesek vagyunk elvileg, de keletről az oroszok támadtak meg, nyugatról meg a németek, de ők is egymás ellen vannak. Megyünk a tejerautón, közben már látni hogy hol vannak a robbanások amit korábban hallottam. (Van egy domb amerre lakok, ahonnan kb 40 kilométerről rá lehet látni pestre) Ezen a dombon látom, hogy pest lángol, repülők bombázzák, mindenfelé myomjelző lövedékek csírjai szállnak. Aztán a következő településre beérve hirtelen találatot kap a teherautó amiben ülünk, leszakadnak a lábaim, a sértetlenül túlélők kizgranak, füstgránáttal elrejtik a pozíciójukat és zárótűz alatt tartják a támadóinkat, közben azt ordítják hogy oroszok, és hallani lehet pár orosz mondatot is. Én közben vérzek ki, nem is érzek fájdalmat, csak nézelődök körbe, közben egyre nehezebbnek érzem a fejem, szédülök, zsibbad a fejem, aután már fájni is kezd, egyte homályosabb a látásom, végül kivérzek teljesen és elsötétülnek a dolgok, ekkor riadtam fel. Nem tudom mi okozza ezt, de ez nem az egyetlen alkalom, kb 1-2 havonta előfordul egy ilyesmi álom.
2017. máj. 29. 11:19
 6/11 anonim ***** válasza:
Egyszer álmodtam csak. Felébredtem, az éjszaka közepén, hallottam, hogy apám, anyám is fent van, beszélgettek. Átmentem a szobába, megkérdeztem, most mi van? Apám meg azt mondta, hogy itt a világ vége. A redőny fel volt húzva az ablakon, kinéztem, és láttam, hogy ott a Szaturnusz, a Jupiter, ill. a Mars. Ekkor ébredtem fel, hát eléggé tehetetlennek éreztem magam, be is voltam ám xarva. :D
2017. máj. 29. 15:09
 7/11 anonim ***** válasza:
Én is nagyon sokszor álmodok ilyen témákról sajnos.
2017. máj. 29. 19:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Azért tényleg elgondolkodtató, hogy sokunk miért álmodik ilyeneket, mi akik át sem éltük a világháborút. És ahogy elnézem ezek másoknak is rendkívül élénk álmok, nem csak az a hétköznapi katyvasz, amire alig emlékszünk ébredés után.
2017. máj. 29. 20:02
 9/11 anonim ***** válasza:
Túl sok híreket nézel/olvasol a témában. Esetleg sokat foglalkozol vele.
2017. máj. 29. 20:36
 10/11 A kérdező kommentje:

Meglepő illetve érdekes ilyen válaszokat olvasni, főképpen az álmos-válaszokra gondolok. Valóban elgondolkodtató, hogy többen is álmodunk háborúsat annak ellenére, hogy nem éltünk át ilyesmit.

Azzal én is egyet értek, hogy rövidesen elég lesz egy szikra és berobban egy komoly háború. Elég szomorú ebben a tudatban élni.

2017. máj. 31. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!