3. világháborúról vélemények?
Figyelt kérdés
Erdekelne a velemenyetek, es az eddigi informaciok, amiket tudtok, elore is koszi2017. máj. 25. 13:05
1/12 anonim válasza:
Csapataink harcban állnak a déli végeken. Sok a halott, még több a sebesült. Erősítés kellene!
2/12 anonim válasza:
Kinek a véleményét fogod elhinni, és milyen alapon?
Lesz sokféle és mind más.
Minthogy ilyen kérdésre ezzel foglalkozó szakértők sem válaszolnának, fogsz itt látni néhány magánvéleményt, amelyek tökéletesen megalapozatlanok. Kezdem is én: nem lesz világháború. Most csak sz*rkavarás folyik. Igaz, az jó nagy, érződik is a bűze.
3/12 szántóvető válasza:
bocs de ezek az infók hadititkok.meghekkeli a gyakorit valamelyik világhatalom és végérvényesen megváltozik a történelem menete.extrém esetben az a katasztrófa is előfordulhat hogy nem hal ki teljesen az emberiség.
4/12 anonim válasza:
Szerintem meg csináljunk mákos gubát, mert az szeretem.
6/12 anonim válasza:
Május 17-én már kitört, minden mérvadó híroldal lehozta.
8/12 anonim válasza:
Van róla 4000 kérdés... nem vicc.
9/12 anonim válasza:
A 3. világháborúról nincsenek konkrét adataim. A 4.-ről viszont tudom, hogy azt kőbaltákkal fogjuk vívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!