Vannak itt katonák? Vélemények élmények a katona
suliról? 14L
Figyelt kérdés
Nagyon érdekelnek a storyk vélemények mivel én is erre a pályára szeretnék lépni. Ha van itt Légerőnél Szogált pilota akkor kiugrok a börömből de közkatonák vagy más szakon szolgáló katonák élménye véleménye is nagyon érdekel. Katona orvosi vagy katona bírói élmények nem nagyon édekelnek mert azt márt tom hogy azok közül semelyik sem leszek.:P Merci réponses.Köszönöm a válaszokat.:)
2014. aug. 26. 23:27
1/9 anonim válasza:
le akarod gyilkolni az ellenséget?
2014. aug. 26. 23:43
2/9 A kérdező kommentje:
?
2014. aug. 26. 23:54
3/9 anonim válasza:
Miért szeretnél katona lenni? A fizetés nem olyan jó itt, a Honvédségben nem igazán fogsz olyan helyzetbe kerülni, amikor a hazádat kell védeni és a Magyar Légierőnél pedig nagyon kicsi az esélye, hogy felvesznek. Mellesleg a katonasulik nem az élményteliségükről híresek...
2014. aug. 27. 10:06
4/9 A kérdező kommentje:
Mert naiv álom, persze tisztában vagyok azzal hogy nem úgy mennek a dolgok minden esetben ahogy én gondolom...Lehet csak önkéntes müveleti tartalékos leszek...De Magyarországon ma már kit fizetnek jól..és mégis vannak olyan emberek akik azt dolgoznak amit szeretnek és jól is keresnek mért ne lehetnék én is így...
2014. aug. 27. 15:57
5/9 anonim válasza:
Katonaságot legtöbben a hazaszeretetük miatt választják és nem igazán az az élvezhető munka. A légierő vadászgéppilótáknak is igencsak "unalmas" a dolguk. Általában járőröznek vagy ha épp egy utasszállító betéved a légtérbe és nem ad jelet, akkor azt megnézik.
Fiatal vagy és még jó esélyeid vannak kimenni külföldre, ahol találhatsz olyan munkát ami tetszik és még jól is kereshetsz vele.
2014. aug. 27. 17:37
6/9 anonim válasza:
2. Miért szeretnél katona lenni?- jó kérdés ezt kérdezi meg elsőnek a pszichológus Kecskeméten ha erre nem jól válaszolsz akkor jöhet a következő ha lesz egy épkézláb válaszod minimum 3-4 mondattal akkor gyere vissza
2014. aug. 28. 19:07
7/9 A kérdező kommentje:
Ja csak nem 14 évesen és 18 éves koromig de ez tùlzás hamarabb is össze tudok állitani épp kéz láb mondatot.
2014. aug. 28. 21:42
8/9 anonim válasza:
Hát, gyönyörű hivatás, csak rossz az ország. Amerikában ha egyenruhában sétálgatsz akkor megköszönik ismeretlenek a szolgálatot. Itthon meg örülj, ha nem köpnek le. Kivéve persze a katasztrófahelyzet, mert akkor bezzeg mindenki szeret bennünket. Ez van, el kell fogadni.
Ha viszont tényleg katona akarsz lenni, akkor ne ÖMT-s legyél, az nem az "igazi" arca a katonaságnak. Legyél tiszt, legalább valami normálisabb fizetést is kaphatsz, és van lehetőséged rendes önképzésre is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!