Németországban, az iskolákban, hogy emlitik meg a 2 Világháborúról?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 1. 13:02
1/5 anonim válasza:
Egy biztos, Hitlert negatív előjellel emlegetik.
2/5 anonim válasza:
A legmagasabb fokú öngyűlölettel, ami csak lehetséges.
3/5 anonim válasza:
Abszolút hazugságokkal.
Valójában Hitler zsidó bérenc volt, az egész háború arra ment ki, hogy Európát összeomlassza illetve hogy a zsidóknak mágikus "gondolj a 6 milliárd zsidó gyerekre aki meghalt a holokausztban" pajzsot adjon
4/5 anonim válasza:
3-as: Én úgy hallottam, hogy az illuminátusok is benne voltak a dologban, az igaz? Azt tudtad egyébként, hogy Orbán egy robot, akit az Ionon élő szerves moszatok irányítanak? A neten olvastam, úgyhogy gondolom igaz, nem?
5/5 anonim válasza:
#4: Igen, benne vagyunk. És mellesleg, az "Orbán robotot" irányító algákat is mi irányítjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!