III. világháborúról hogy mikor fog kezdődni. Szerintetek igaz? Többi lent.
Most rakták ki nemrég a hírt, miszerint 2017. május 17.-én kezdődik és október közepéig tart. Szerintetek igaz, vagy ez is egy halandzsa?:DDD
Tudjuk hogy léteznek jóslások, vannak akik ügyesen csinálják. De már mióta jósolják, hogy háború, világvége jön mégse történt meg egy se. De ez most tök komolynak hangzik, főleg a mostani helyzeteket nézve.. Szerintetek?
"Május 17-én lesz ugyanis a 100. évfordulója annak, hogy Fatimában megjelent Szűz Mária, pontosan egy évvel az első világháború lezárása előtt."
Nos, nem éppen pontosan...
A helyedben nem sokat adnék Blikkes agymenésekre.
Ugyanakkor másokból simán kinézem, h mindet szót komolyan vesznek. :)
Miután a blikkről van szó, még abban is kételkedem hogy valami ilyet mondott. Nemhogy abban hogy az illető normális-e.
A Blikk előszeretettel talál ki híreket. Nekem is volt egy balesetem, ami után lehoztak a családommal egy interjút. Csakhogy a Blikk se engem, se a családom nem kereste fel, így elég furcsa volt ( a valóságtól elég távol álló ) eseményeket olvasni, amiket elvileg én és a családom mondtunk.
Hogy lehet véletlenül rátenyerelni a piros gombra??? Ami ugye egy táskában van elzárva...
Esetleg a tv távirányító piros gombjára??? Aztán lemarad a hírekről??? A kabinetfőnöke úgy is elmondja neki szóban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!