Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Lánnyal álmodásnak van valami...

Lánnyal álmodásnak van valami jelentése?

Figyelt kérdés
Tegnap álmodtam (egy nem létező) lánnyal. Igaz már maga a történetek is furcsák voltak amiben vele együtt szerepeltem. Több jelenet is volt de mindegyikben szerepelt ez a lány. Eléggé alacsony volt (mondjuk én se vagyok magas) viszonylag vékony, gyönyörű arcú és szőke. Igazi angyali teremtés. sokat nevettünk és jól éreztük magunkat egymás társaságában. Ez jelent valamit?
2017. máj. 13. 15:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Éhes disznó makkal álmodik. Kb. ennyi a jelentése.
2017. máj. 13. 15:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem akartam vele szexelni....
2017. máj. 13. 15:56
 3/5 thoomas26 ***** válasza:

Vágysz egy "igazi", harmonikus párkapcsolatra. Ha nincs, akkor azért, ha van, akkor pedig valamiért nem érzed azt teljesen tökéletesnek. Nyilvánvalóan nem (csak) szexuális vágyról beszélünk, hiszen az álmodban sem volt kimondottan ilyen jelenet, inkább lelki vonatkozásokról beszélhetünk.

A vágyadat jelenítette meg az álmod, s hozzá kreált egy olyan személyt, amelyet te a leginkább elképzelnél magadnak. Azonban az már nem biztos, hogy nem létező személyről van szó; a tudat alattid mindent megjegyez, s onnan is előhívhatta a tudatod, egy olyan, vagy ahhoz hasonló arcról is lehet szó, akit valaha láttál, de már tudatosan nem is emlékszel rá.

2017. máj. 13. 16:40
 4/5 anonim válasza:
én is álmodtam valamelyik nap ilyesmit, nem vlt oylan angyali meg mitomén de úgy jó volt együtt lenni, de éjszaka miközben alszok mindig büdös lesz a pofám és nem mertem hozzá közel hajolni ezért csak kinyaltam.
2017. máj. 13. 16:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Fun fact - Az agy nem talál ki arcot álomban, ez fölöslegesen nagy munka lenne részéről. Viszont probléma nélkül felidéz bárkit a sokezer ember közül a tudatalattidból, akit valaha láttál akár egy pillanatra is.
2017. máj. 13. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!