Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Jelenleg a jogosítványt csinálom,nemsokára vizsgázom. Az oktatómmal álmodtam, illetve azzal a sráccal akivel a legutóbbi alkalommal voltam vezetni.

Az álom úgy kezdődött, hogy egy régi,talán 1200-es Ladában voltunk,én vezettem,az oktatóm az anyósülésen ült, és volt velünk egy lány, akit életemben soha nem láttam. Egy 10 percen át csak erdőt láttam ugye oldalt és persze az úttestet,amin mentünk. Míg nem ezt követően megálltunk, és egy szállodába érkeztünk. Nyár volt, a kültéren volt egy bár, egy hatalmas medencével. A pultos az a srác volt akivel legutóbbi alkalomkor voltam vezetni. Váltottam vele pár szót, majd a medencébe mentem levetkőzve persze,ahol több tíz idegen lány vett körül. Ezt követően véget ért az álmom.

Miért pont az oktatómmal és a sráccal álmodtam?

Mi a szerepe egy szállodának a kültéri bárjának és a medencének? Na és a sok lánynak?

Teszem hozzá, 1200-es Ladát nem láttam egy évtizede,a srác pedig nem pultosként dolgozik a való életben.

2017. máj. 1. 19:11
 1/1 thoomas26 ***** válasza:
Már várod azt, hogy meg legyen a jogosítványod, és azzal az önbizalmad és a tekintélyed is növekszik majd. Kicsit menőbbnek fogod magad érezni - és ez természetes is, ezzel mindenki így érezne. Tudod, hogy ki fog nyílni a világ előtted (ha csak szimbolikus értelemben is), ezért jelent meg az álmodban, hogy kocsival érkeztél egy olyan helyre, ahol földi örömökben lehetett részed. Hogy egy 1200-as ladával, talán azért, mert van valamennyi kishitűség benned, esetleg a jogosítvány megszerzése vagy a leendő autód iránt, vagy csak a személyiségedet illetően. Az, hogy kik voltak az álmod főszereplői, főként annak tudható be, hogy az autóvezetéshez köthető az álmod, és persze az is közrejátszott benne, hogy jelenleg velük (is) találkozol az életben.
2017. máj. 1. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!