Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Álmomban otthon vagyok anyumék hazaérnek és elkezdik mesélni mi történt velük

Egy sötét erdőbe jártak ,ahol sok félelmetes dolog történt velük,sétáltak láttak olyan dolgokat amiket nem tudtak elmagyarázni ,ami érdekes hogy ahogy mesélte én is átéltem az egészet

Szellemek ,én álmomba erre tippeltem...

A anyám és a bátyám nagyon féltek ,és nagyon megvoltak könnyebbülve amikor haza értek

Azt tudom hogy az erdő nem jót jelent

2017. ápr. 29. 16:43
 1/2 thoomas26 ***** válasza:

Félted a családtagjaidat, melyre vagy egy eddig megtörtént esemény miatt van okod, vagy csupán félsz egy esetleges ilyen lehetőségtől. Az erdőben szellemekkel való találkozástól te félsz nagyon - a beléd nevelt világképnek köszönhetően.

Ha az erdőben félelmet álmodsz, valószínűleg elveszettnek érzed magad, kilátástalannak a helyzetedet, úgy érzed nem menekülhetsz abból a negatív szituációból, melyben benne vagy.

2017. ápr. 29. 18:29
 2/2 A kérdező kommentje:

Hűha... Köszönöm!

Nagyon jellemző rám amit most leírtál

2017. ápr. 29. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!