Mit jelent ez az álom?
Figyelt kérdés
Még régebben azt álmodtam , hogy egy pár baráttal sétálunk a környező erdőkben, jól érezzük magunkat és cseverészünk , egy hosszú patak mentén sétáltunk végig , nagyon valóság szerű volt minden. Szinte éreztem a szellőt és a friss levegőt , ami beteljesítette a környezetet. Egy régi ház állt az erdő sűrűjében , ahova mi betértünk csupán azért , hogy szét nézzünk , én mentem előre, egy bátorsági feladat keretében , a ház gyönyörű volt, nagy és külső kertje is volt. A falak fehérek voltak és dohosak , olyan volt mintha valójában ott sétálhatnék a ház falai között, ahogyan egyre beljebb mentem olyan volt , mintha egy dimenzió lépés lenne.. Mintha egyre jobban megújult volna az épület, csak sétáltam és mintha feléledt volna , egyszer csak a falak frissen festettek voltak , minden virágzott és körülöttem élet volt, fiatal gyerekek szaladgáltak a házban én pedig nem találtam ki. Szerintetek mit jelenthet ez az álom? Igazán semleges volt , nem féltem és nem is örültem , semleges töltésű volt ha mondhatom így bár eléggé filmbe illő és nagyon sok részletre emlékszem még azóta is.2017. ápr. 29. 17:28
1/3 A kérdező kommentje:
azt kihagytam hogy olyan volt mintha vissza tértem volna az időbe és láthatnám , hogy milyen volt új korában
2017. ápr. 29. 17:29
2/3 thoomas26 válasza:
Valószínűleg érzel vágyat az iránt, hogy visszamenj az időben. Hogy vissza utazz benne és megnézd, mi volt hajdanán. Talán van egy kis nosztalgikus hangulatod is, szeretnél újra, életed egy korábbi szakaszában élni. Az, hogy végül nem találtál ki a házból, jelentheti azt, hogy ugyan meg van az imént említett vágyad, de a lelked mélyén tudod, hogy ez nem lehetséges, tudod, hogy ezzel nem érnél el semmit, s hogy el kell ismerd, a jelenben kell élj, a mosttal kell foglalkozz.
3/3 anonim válasza:
semmit de kialudtad magad legalább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!