Mit jelent álomban a tárgyak veszítése?
Azt álmodtam,hogy volt egy füzetem és egy hegedű és használtam őket egy iskolai előadás során. Végül ott felejtettem őket, de még aznap vissza akartam menni értük, és nem találtam meg őket sehol. Volt egy hely, amelyikről gyanítottam, hogy ott vannak a fent említett tárgyak, és felkerestem de nem voltak ott. Minden helyen kerestem őket és nem leltem sehol. Kérdeztem embereket a tárgyaim hollétét illetően, de nem tudtak válaszolni. Mégis az volt a meggyőződésem, hogy a hegedű ès a füzet (igazából a hegedű fontosabb volt, mivel a valóságban nincs hegedűm, de nagyon szeretnék megtanulni hegedülni, így értelemszerűen nagyon kötődtem hozzá álomban, mivel nemrégiben kaptam egyet (?) az álmomban) azon a helyen voltak, ahol korábban kerestem. S az volt az érdekes, hogy nem tudtam odamenni, mindig közbejött valami, vagy ismerősök biztosítottak arról, hogy már biztos ellopták a hegedűt. S az volt az érdekes, hogy nem érintetett meg különösen, nyugodt voltam és a végén valahogy csak felelősség érzetből kerestem a hegedűt és csak olyan 20%-ban kötődhettem csak hozzá...
Valaki segítene ennek megfejtésében?
Pontosan az az alapja az álmodnak, hogy a valóságban szeretnél megtanulni hegedülni, de jelenleg még nincs hegedűd.
Annyira szeretnél egyet, de a lelked mélyén attól félsz, hogy talán nem is lesz, hogy lesz-e egyáltalán.
Szeretnél egyet, azért álmodtad, hogy meg is kaptad, hiszen vágysz rá. S még távolinak érzed (vagy legalábbis nehezebben megvalósulónak), hogy tényleg megkaphasd, azért álmodtad, hogy elveszítetted és hogy nem találod. Még annyit jelenthet az álmod, hogy valahol kevés az önbizalmad azt illetően, hogy a valóságban is legyen egy hegedűd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!