Miért álmodom azt, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Egy ideje ugyanazt álmodom, hogy terhes vagyok. Egyik álmomban még nagy pocakkal, aztán másik álmomban meg már kisbabával a kezemben. De az az érdekes, hogy valami eszméletlen eufórikus érzés tölt ezen álmok közben, és miután felkeltem utána is, mintha valódi lett volna. Miért álmodom ezeket, és milyen jelentősége lehet? Miért van ilyen fenomenális érzésem miközben terhes vagyok álmomban?(csak ilyen álomnál éreztem ezt, más fajtáknál nem) Köszönöm előre is a választ:) 22/l2017. ápr. 24. 17:48
1/5 thoomas26 válasza:
Az anyai ösztön erőteljes jelenléte okozza. Nagyon vágysz az anyaságra - lehet, hogy tudatosan is, lehet csak a lelked mélyén.
2/5 A kérdező kommentje:
Nahát, köszönöm szépen a gyors választ :) igazából félek a terhességtől, azon belül is a szüléstől, de remélem, hogy majd 'kinövöm" :D
2017. ápr. 24. 18:13
3/5 anonim válasza:
Én is álmodtam már, hogy terhes vagyok, pont ilyen érzéssel, pedig a valóságban 100% biztos vagyok benne, hogy sem a terhességnek, sem a babázásnak nem vágyom egyetlen percére sem, soha. :D
4/5 anonim válasza:
Akkor valószínűleg azért álmodod, mert megijeszt a gondolata, és sokat gondolsz arra, hogy ezt te nem akarod. Bár nem értem, hogy akkor minek örülsz annyira álmodban.
5/5 thoomas26 válasza:
Ha az álmodban ez nagyon pozitív érzéssel tölt el, akkor mindenképpen annak a jele, hogy szeretnéd, vágysz rá.
Persze, tudatosan félsz tőle, mert számodra még ismeretlen, s ami ismeretlen, attól félünk. De igazán belül, tudat alatt ott bújik az anyaság ösztöne, s az álmaink a lelkivilágunk mezítelen tükörképei. Sosem hazudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!