Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodom már napok óta...

Miért álmodom már napok óta azt, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Még csak 15 éves vagyok ráadásul szingli és szűz (az utóbbi kettő egy ideig nem is fog változni) mégis már vagy egy hete ezt álmodom, durvább esetben még szülök is. Ez az egész az álmaimban negatív dologként jelenik meg, pedig felnőtt koromban szeretnék majd gyereket, és semmiféle félelem nincs bennem ezzel kapcsolatban. Akkor meg mit jelent?
2016. máj. 9. 20:24
 1/4 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj , vissza térő álom lehet azért is mert sokat gondolsz rá és rá görcsölsz, elég egyszer megálmodni utána ezen agyalsz és lehet alvás előtt is ezen rágótsz és úgy tér vissza mindig,csak próbáld elterelni a gondolataidat és mindgyárt jobban is alszol
2016. máj. 10. 17:11
 2/4 anonim válasza:
Valami új dolog készül benned, amitől félsz, valami olyan dolog történik, amitől tartasz, de nem változtathatod meg. Ez bármi lehet: egy kapcsolat lezárása, egy életszakasz lezárása, változások a személyiségedben, új tehetség, új iskola, új hobbi, stb. Arra gondolj, hogy ez a változás a javadat fogja szolgálni, bármi legyen is az, és ne állj ellen, mert akkor nehezebb lesz, de úgyis megtörténik.
2016. máj. 11. 18:30
 3/4 anonim válasza:

Ha nem vagy fiú, akkor semmit sem jelent. Az ember álmai az őt ébren lét közben érő ingerekből (érsd amit hallasz látsz érzel gondolsz) készülnek - vagy emlékekből. Ha egyszer álmodtál valami ilyesmit és azóta ezen gondolkozol az nyilván rásegít hogy rendszeres legyen.

Ha fiú vagy... hát akkor furcsa :D

2016. máj. 15. 00:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Lány vagyok
2016. máj. 16. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!