Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Több napja azt álmodom hogy...

Több napja azt álmodom hogy terhes vagyok. Szerintetek? Bőv. Lent.

Figyelt kérdés
Már napok óta azt álmodom hogy terhes vagyok. A saját arcomat nem látom, csak a hasamat. Hol nagyobb, hol pedig kisebb hassal. Viszont egyik nap azt láttam álmomban hogy az egyik pillanatban elég nagy hasam van, majd elmegyek wc-re és láttam a wc papírt hogy véres. (bocsi kicsit gusztustalan). Utána felébredtem. Szerintetek jelent valamit az álmom?
2014. febr. 11. 11:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy szeretnél terhes lenni egy álom magában semmit sem jelent...
2014. febr. 11. 12:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Szeretnél terhes lenni, de nem lehetsz, pl. a korod miatt, vagy a párod nem szeretné, vagy épp nincs is párod, stb.

De vágysz rá, csak most nem megfelelőek a körülmények.

2014. febr. 11. 12:27
 3/3 anonim válasza:
Én 3 éve mikor ilyen álmaim voltak,akkor terhes voltam. 2 évvel ezelőtt megint jöttek ilyen álmaim,akkor csak vágytam egy kisbabára,mindig azt álmodtam,hogy iker lányaim lesznek. Ősszel megint terhességgel álmodtam,és terhes lettem. Most kiderült,hogy egy lány babám van,de azóta 2x is álmodtam,hogy ikrek. Álmodban leginkább a vágyadat fejezed ki,a terhességgel.
2014. febr. 11. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!