Mit jelenthet, ha azt álmodom folyton, hogy terhes vagyok?
Ez teljes lehetetlenség, 16 éves vagyok és szűz, szingli. Mindig azt álmodom, hogy a volt barátomtól (valós személy, tényleg a volt barátom) terhes vagyok úgy, hogy lefeküdtünk védekezés nélkül, és itthon vagyok a szüleimmel, és olyan, mintha ez teljesen természetes lenne, aztán egy ponton kétségbeesek, hogy én ezt mennyire nem akarom így ennyi idősen, és félek a szüléstől meg attól, hogy sosem lesz már lehetőségem igazán élni ezután.
Kerestem egy csomót erről a témáról a neten, de mindenhol olyanoknak szól az álomfejtés, akik már szeretnének gyereket vagy várandósak, csak még nem tudnak róla, de ez ugye az én esetemben nem igazán érvényes...
Figyelj én is álmodtam már ezt. Férfi létemre!
Igaz akkor is - mint ezekben a bizarr álmaimban oly sokszor - egy fekete hajú 25-30 közötti csaj voltam... Val'szeg előző életem lehetett, mert a díszletek elég régiek (bazi nagy retro TV meg barátai)
Pff hát az biztos, hogy nem a volt barátomra vágyom :D
Egyébként nincs olyan dolog ami miatt folyamatosan aggódnék. Vagyishát a távoli jövőmön, hogy mi szeretnék lenni, hol szeretnék élni, sokat gondolkoztam mostanában. Ennek lehet köze hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!