Ez mit jelenthet? (Több lent)
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy volt a régi pszihológusom, meg van egy új aki nem anyira új mert már őt is 3 éve ismerem, de a régivel most is nagyon jobban vagyok, csak hozzá nem mehetem többé, és azért kerültem a másikhoz akivel szintén nagyon jobban vagyok, a mostani múlthéten diagnosztizálta hogy depressziós vagyok (nem azért most, mert rossz szakember, csak edig más dolog miatt jártam hozzá) és az álmomban az volt hogy meghaltam, arra nem emlékeztem hogy hogyan és a mostani nem vet észre pedig próbálkoztam mindenhogy hogy észre vegyen, viszont a másikal véletlenül összefutotam és ő láttot engem, de csak ő egyedül, viszont a valóéletben a mostani éppen az elenkezője, mert nagyon sokat törödik velem, mint jelent ez?2017. márc. 28. 17:01
1/3 anonim válasza:
Mi mit jelent? Az álmok az agyad által generált kitalációk, semmi logika vagy összefüggés nincs bennük. Inkább a pszichológusodnak mondd el, hogy mit álmodtál. Majd ő megmagyarázza.
2/3 anonim válasza:
Lehet hogy félsz attól, hogy a régi megharagszik rád, és álmodban figyelmeztetett az agyad. Az álmok igazi jelentését csak az tudja megmondani, aki álmodja szerintem.. Gondoldd végig, miért álmodhattad, és ahogy az előző monda: erről beszélgess valakivel :)
Ui: #1 Van jelentése az álomnak, minden okkal történik a világon, csak az a kérdés milyen okkal.
F/13
3/3 thoomas26 válasza:
Talán a lelked mélyén a régebbihez vágyódsz vissza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!