Tegnapelőtt éjjel kergettek, tegnap egy lány hányt mellettünk, miközben ettünk. Mit jelenthet? (bővebben lent)
Tegnapelőtt azt álmodtam, hogy a középiskolai kollégiumomban vagyok, az emeletes ágy tetején, de nem a saját szobámban, pedig biztosan emlékeztem rá, hogy jó számú szobába nyitottam be, de semmi nem volt ismerős. Nagyon szűk helyen, nagyon nehezen sikerült lemászni az ágyról, ami baromi magasan volt. Aztán elmagyarázták, hogy több épület van, és én biztos a rosszba jöttem. Elindultam, hogy megkeressem a saját épületem, de a diáktanács tagjai kergetni kezdtek, arra már nem emlékszem, mit kellett volna csinálnom, ha elkapnak, de arra igen, hogy nagyon nem akartam. Azzal a lánnyal együtt futottunk, aki gimiben a legjobb barátnőm volt, de én már nem bírtam tovább futni, és összeestem, de közben értettem, hogy a lány teljesen észérvekkel próbálja elmagyarázni, hogy fel kell kelnem, belátnak a szoknyám alá, el fognak kapni, stb. Rosszul esett, hogy egy kicsit se aggódott értem, de végül nem kaptak el minket.
A másik, ma éjjel: ez a változatosság kedvéért már az egyetemi koleszomban történt, a konyhában ettünk hárman, két barátnőm és én. A sarokban volt egy heverő, azon egy duci lány feküdt, akinek lelógott a feje, és miközben ettünk, végig hányt. Nem öklendezett, meg semmi, csak néha kifolyt a szájából egy kis fehér, darabos trutyi. Minél hamarabb végezni akartam a kajával, hogy mehessünk már onnan, meg abban se voltam biztos, hogy jól látom, amit látok, de a barátnőim észre se vették a lányt. Egy kicsit féltem, hogy bármi is a baja, elkapom majd tőle. Mikor befejeztük a kaját, az egyik barátnőm észrevette a lányt, és megkérdezte, jól van-e. A lány úgy mosolygott, mintha tényleg semmi baj nem lenne, és azt mondta, hogy minden rendben, ez nála egy teljesen természetes dolog. Csak annyit nem értettem, hogy ha természetes, akkor miért a konyhában csinálja, meg kicsit szégyelltem magam, amiért én önző voltam, és nem vettem róla tudomást.
Mit jelenthet ez a két álom, vagy mi lehet az oka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!