Mit jelent, ha lány létemre ilyet álmodtam az éjjel?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy férfi voltam és egy nővel szerelmeskedtem. Miért álmodtam ezt? Az volt benne a legfurcsább, hogy álmomban ezt nagyon élveztem.2015. szept. 21. 19:11
1/9 anonim válasza:
Látens leszbi vagy,csak nem mered bevallani magadnak! Keress egy hozzád illő,csinos lányt és vállald önmagad!
2/9 anonim válasza:
Nem, nem azt jelenti,amit 1 ír.
Kipróbáltad álmodban a fordított helyzetet, hogy férfi vagy. Lehet, hogy töprengtél valamikor, milyen lehet ffinek lenni.
3/9 anonim válasza:
Nem jelent semmit, maximum annyit, hogy foglalkoztat a szex. Ami teljesen rendben van.
4/9 Agent J válasza:
Álomkor azok a gondolatok futnak át a fejedben, amiről napközben töprengsz. Ez lehet tudatos és tudatalatti is. De egyébként nem kell félni, nem vagy leszbikus.
5/9 anonim válasza:
En is almodtam mar ilyet lany letemre. Talan tudat alatt vonzodunk a csajokhoz..
6/9 anonim válasza:
mindenki kivancsi, hogy milyen lehet a masik nem helyében lenni. ettől még nem leszel leszbikus
7/9 anonim válasza:
Lehet hogy azért álmodtad magad a férfi helyébe mert te akarsz a domináns lenni a sexben. De ezer más oka lehet ehez túl kevés az informácio.
8/9 anonim válasza:
Mindenki kíváncsi milyen lenne a másik nem bugyijában, gatyájában lenni! Ettől még nem vagy semmi más mint idáig voltál! Az agy csodákra képes, de rohadtul meg is tud viccelni!
Ezért hisznek egyesek istenekben! :-)
9/9 anonim válasza:
jól érzed magad a női szerepben? ébren persze.
kiskoromban nemi identitászavarom volt. majdnem minden héten álmodok ilyesmit.
nőkhöz az életben hozzá nem tudnék nyúlni. én is az vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!