Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Nagyon sokszor azt álmodom,hogy a gondolatommal,tudatommal mozgatok tárgyakat,vagy saját magamat.Ha valaki bántani akar álmomban,akkor próbálom őt gondolatokkal szugerálni hogy ne tegye meg.Olyan is van,hogyha mondani akarok valakinek valamit,gondolatban sugárzom át a mondandómat.Erről az egészről az jut eszembe,hogy ugye állítólag régen az emberek például a piramisépítésnél gondolatokkal mozgatták a több tonnás köveket,és használták ezt az adottságukat,de ezt mi már nem tudjuk megtenni.Lehet hogy ez az adottság meg van bennünk,csak nem tudjuk használni már manapság?2010. máj. 10. 01:07
1/7 anonim válasza:
SYLAR... de viccet félre téve, azt nem tudom, hogy hogyan építették a piramisokat de az szerintem biztos, hogy nem gondolat átvitellel. Megmondom őszintén, én nem igazán hiszek ebben.
2/7 anonim válasza:
Lehet hogy ez az adottság meg van bennünk,csak nem tudjuk használni már manapság?
Nagy kár, de nem lehet.
3/7 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen álmom. Amúgy szerintem lehet, hogy megvan bennünk, csak nem tudjuk használni.
4/7 anonim válasza:
Szerintem meg menjetek szakemberhez.
5/7 anonim válasza:
ha tudnátok még mennyi minden van bennünk,csak épp nem tudjuk használni!A szakemberhez meg menjenek a fantáziával nem rendelkező, a létünket is tagadó,csukott szemmel járkáló, egyszerű,lelkiszegény bolondok.
6/7 anonim válasza:
gondolatokkal mozgattad magad? elképesztő :D
7/7 A kérdező kommentje:
Igen,erősen koncentrálok hogy menjek például előre,de nem mozgok,hanem csak "szállok" a földfelszín felett:)
2010. máj. 10. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!