Mit gondoltok erről? :D (lent)
Fura lesz ez a kérdés de, szerintetek létezik olyan, hogy ha valaki álmodik valakivel..és akivel álmodott, szintén ugyan azt álmodta? :) Benne voltak egymás álmában :)
Én ezt úgy képzelem el, hogy ha mondjuk egy lánynak tetszik egy fiú, de a fiú nem tud a lány létezéséről, és a lány azt álmodja, hogy ölelkeznek stb.. és a fiú is ugyan ezt..és látja a lányt :DD Másképp nem tudom elmagyarázni :D Nekem mesélték, én csak kíváncsi vagyok, hogy ti mit gondoltok az ilyenről :)
Erről már én is hallottam,de énse tudom hogy igaz-e.
17/F
Köszi a válaszokat! :D
Érdekes egyébként :D .. Tehát létezne? :) Az lenne még a furcsa, amit leírtam, h később a srác megkeresné a lányt :)
Ez megtörtént:
volt egy nagyon jó barátnőm, bár egymás ellentétei voltunk. Sokat lógtunk együtt, míg ő volt 8-os én 7-es. Aztán csúnyán összevesztünk valami eszeveszett baromságon. :D Aznap este azt álmodtam, hogy egy sűrű erdőben futok valami elől. aztán egy tisztásra értem és ő is ott volt. Őt is üldözte egy másik izé..:p Egymásra néztünk, haladtunk egymás felé, megfogtuk egymás kezét, majd felijjedtem. Izzadtam, folyt rólam a víz, mint aki tényleg rohant, a szívem úgy dobogott, mint még soha. Rá fél percre csörgött a mobilom. Ő hívott. Elmesélte, hogy velem álmodott és hogy sajnálja a történteket. Alig hittem a fülemnek, nem akartam elhinni. Énis elmeséltem neki, hogy hogy s mit álmodtam. Nagyon nagy szenzáció volt mindkettőnknek!:D
A szépséghibája a dolognak és ami nem Happy End, hogy azóta megszakadt a barátságunk, az utcán talán köszönünk egymásnak és ennyi!:) Minden esetre egy örök emlék marad mindkettőnk számára és ki tudja, hogy melyik álmunkkal hoz össze minket megint a sors! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!