Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ahogy utannaneztem, semmi...

Ahogy utannaneztem, semmi rosszat nem irt, de azert kivancsi vagyok. Szerintetek mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Osszegyult egy furcsa barati tarsasag. Beszelgettunk, de en alig hallottam amit kerdeztek tolem. Aztan mindenki elment szallast keresni maganak. En az egyik parral mentem, ok talaltak, de en meg kerestem, es kicsit az volt az erzesem, hogy eltevedtem, de amugy nem. (Egy macska jott velem, az almomban az enyem volt,es a valosagban is. Tobb mint fel eves fekete macskarol van szo. Teljesen ugy nezett ki kint a valosagban.)Nyitva volt egy ajto, oda bementem es egy furdoszoba volt, ahol volt egy nagy ablak. Azon kineztem es a masik szobaban egy neger ferfit lattam meztelenul. Ezutan kisetaltam, es nemtudtam, hogy kell kijutni ezert lecsusztam egy piros csuszdan a macskaval. Kanyargos volt, de nem durvan, es a vege fele meredek lett, es ereztem azt a zuhano erzest. Majd felebrettem.

#macska #alom #szuszda
2017. febr. 25. 09:37
 1/1 laci9201 válasza:
A macska jelenthet féltékenységet, megcsalást, kellemetlenséget. A nyitott ajtó az közeli látogatót.Zuhanás: női nemi szimbólum, gyermekkori szülői felügyelet, rend, tisztaság, ápoltság. Barátok: megjelenése álmunkban jó híreket jelez, amelyek megoldják gondjainkat, ha nincsennek ilyenek, lehetőségünk adódik másoknak segíteni. A csúszdába nem tudok segíteni, arról tippem sincs mi lehet.
2017. márc. 4. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!