Nagyon érdekeset álmodtam, és nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit jelenthet? Részletesen lent
Van egy fiú, akibe bele voltam, és lehet hogy vagyok is esve. Nem tudom eldönteni, hogy mit érzek. Vele álmodtam:
Egy vonaton álltunk. Nagyon sokan. Ott volt pár jó barátnőm is, de nem sokra emlékszem, hogy kik voltak azok. 5-6 embert (a fiút is) valaki kivezette a vonatról. Olyasmi volt, mint egy elrablás. Èn kiabáltam utána. Kiabáltam a fiú nevét. Eltelt pàr nap. Álltunk valahol, és körülöttem tele volt minden emberrel. Ott volt tőlem jobbra az általam utàlt személy, aki nagyon beleavatkozott kettőnk dolgába. Én ismét hangoztattam sírva legalább háromszor a fiú nevét, és azt mondtam, bárcsak én is vele mehettem volna. Aztán hirtelen megjelent. Ő. Futottam oda hozzá, és a nyakába ugrottam sírva.
Az álom többi részére nem emlékszem. A valóságban egy viszonzatlan szerelemről van szó..:(
Előre is köszönöm! (Legyetek szívesek értelmes dolgokat írni, a negatív hozzászólásoktól megkímélni, köszönöm!)
Kedves Kérdező!
Előszöris sietek közölni,hogy álmod a jelenről,és nem a jövődről szól.Az a te elmédben született,és nem transzcendens entitástól.
Az utazás,életutat jelképez,így a srác-szerelmed miatt-bekerült életutazásodba.Őt,a körülmények eltávolították tőled,de ismét visszakerült.Az akadályok fokozták benned,az utána érzett szerelmedet.
Bármilyen szerelem,-a viszonzatlan is,bár keserűséggel jár-,gazdagítja szellemiséged,de vigyázz önmagadra!Ismerek viszonzatlan szerelembe beleszáradt embereket."Nem jó olyan szekér után futni,amely nem vett fel!"
Szeretnéd,ha a fiú viszonozná az érzéseidet. Még mindig ebben reménykedel, hogy egy nap eléd áll, és azt mondja neked, hogy szeret. Te örömödben, boldogsgodban könnyezve a nyakába ugrasz.
Metaforák: elrablás (a fiú elrabolta a szívedet; viszonzatlan)
"Nem tudom mit érzek" Elrablás: egy részed szeretné, ha ez a fiú kiszakadna az életedből, mert sokat sírsz miatta.
"bárcsak én is vele mehettem volna" Te és ő, ahol ketten lehettek. Ahol nincs ott az általad utált jobboldalon álló személy. Szeretnél vele beszélni pár napot.
"Háromszor kiabáltad a nevét" Kétségbeesés.
Az érdekes, hogy az utált személy a jobb oldaladon állt. A Gonosz nem áll jobb oldalra. Szerintem az a lány, aki bekavart a te Jobb oldaladat képviselte. Féltett téged.
Az utált személy Jobb oldaladon állt, és utána megjelent az a fiú. Szerintem érted.
Szeretnél kibékülni az általad utált illetővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!