Megtetszett a suliba egy lány, ennyire gyorsan, és vele álmodtam. Ez mit jelenthet? (részletesen beszélek a dologról hogy azért érthető legyen. )
Pár napja egy 7.-es lányt ismertem meg. eddig is ismertük egymást de nem nagyon voltunk baráti kapcsolatban, azonban pár napja volt egy egészségkommunikációs dolog az iskolában, amire ő is jelentkezett, és ott csak hülyéskedtünk meg viccelődtünk stb, és kicsit de csak egy kicsit jobban megismertük egymást, és nagyon jó volt vele hülyülni picit, és szeretném jobban megismerni, de nagyon félénk vagyok, meg hát ballagunk ugye és na... de eltértem a tárgytól.. Nahh szóval. A lány tetszik nekem, kinézetre is, és személyiségre is. pedig alig ismerem őt.. és tegnap este vele álmodtam, méghozzá azt, hogy a suliban vagyunk, az udvaron, és hogy odajön hozzám, köszönünk egymásnak, én ő kezet akar fogni velem, és meg megfogom a kezét és megcsókolnám (a kezét), és elmosolyodik és azt mondja hogy ne hülyéskedj már, és elfordul és elkezd lassan futni, és én is mellette ugyan úgy. aztán felébredtem. ez azért lett volna mert tetszik nekem? vagy van esetleg valami más oka?
válaszokat előre köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!