Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent amit álmodtam?...

Mit jelent amit álmodtam? Lehetőleg pontosan és részletesen.

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy párommal és a szomszéd fiúval mentünk haza autóval egy buliból..ismert úton..elaludt mindenki az autóban, a szomszéd fiú volt a sofőr, de ő is elaludt, majd egy kanyarban kisodródott az autó egy elég meredek mondhatni kisebbfajta szakadékba..aminek az alján tó volt (helyszín és a körülmények valósak, mondhatni naponta járok arrafelé) én ugyan felébredtem a zuhanás közben de nem tudtam mit tenni..elkezdett az autó süllyedni..folyt be a víz...sötét..koszos volt. Páromat ki tudtam húzni a partra, de vissza akart menni a szomszédért, de ő nem tudott úszni, ezért én mentem vissza érte..olyan volt mintha a szakadék tetejéről ugrottam volna be.leértem a tó aljára ahol térdig elmerűltem a sűrű hideg iszapban..ki tudtam jönni belőle, elkezdtem úszni fel a víz tetejére, sikerült, de a szomszédot nem találtam meg.

Nagyon féltem végig! Kapálóztam álmombaN és ki akartam jutni..tudna segíteni valaki, hogy mit jelenthet ez? Nagyon megviselt!

21/L

2015. máj. 30. 00:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Azt jelenti, hogy ha nem vagy elég éber, akkor a szomszéd fiú miatt mindhárman elég mélyre fogtok süllyedni. A párod még megmentheted, de a szomszéd fiún nem tudtok segíteni, mert ő okozta a bajt.

Amúgy semmit nem jelent.

Azt jelenti, hogy a párod fontosabb.

Vagy milyen kapcsolatban vagytok a szomszéddal?

2015. máj. 30. 00:30
 2/5 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy szerinted a párod vissza akarna menni kihúzni a szomszédot, miközben őt is úgy kellett kihúzni.
2015. máj. 30. 01:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha magad nem tudsz értelmezni egy álmot, akkor senki nem fog. Nincs univerzális jelentése az álmoknak. Talán van 1-2 ködös szimbólum, de alapvetően az egyénnek jelenthet bármit is. (tudnám miért van ez a rovat..)

Egyébként kevés álomnak van valós, mély jelentése; általában csak a napi események és apró észrevételek keverednek-csavarodnak össze ilyen furcsaságokká.

Ha kicsit elgondolkodsz az álmaidon, akkor jelentést talán nem találsz, de felismerhetsz benne elemeket/gondolatokat a közelmúltadból.

(én pl. ritkán álmodok mostanában (amire emlékszem is), de nagyon sokszor találok bennük ilyen dolgokat)

2015. máj. 30. 02:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Hmm, köszönöm szépen! :)
2015. máj. 30. 09:20
 5/5 Rose Mary válasza:
Szerintem ez azt jelenti,hogy félsz sőt valamitől rettegsz,valami ami teljesen magával ragad te pedig a szeretteidet magaddal rántod . Természetesen ezt neked kell tudni,hogy mi az amitől ennyire rettegsz.
2015. máj. 31. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!