Valaki írja már le nekem hogyan kell az Fps módot berakni? :D lehetőleg részletesen. :S!
Figyelt kérdés
2014. júl. 14. 18:41
1/12 anonim válasza:
A kérdést is leírhatnád részletesen, mert ebből semmit se értek.
2/12 anonim válasza:
> Fps módot berakni
HOVÁ te nagyon szerencsés?!
3/12 anonim válasza:
Megnyomod az F13-t majd kétszer leütöd az F0-t...
Amúgy jó lenne ha meg is fogalmaznád érthetően a kérdést és leírnád hogy még is mit szeretnél megtudni :)
5/12 tabaki válasza:
Látod, látod, kár volt kiszedni...
6/12 anonim válasza:
Hát kinyitod a vincsesztert, és oda gyorsan berakod az FPS módot, mielőtt visszacsukódik.
7/12 A kérdező kommentje:
Hát hogy írjam le részletesen.??. Addig értem hogy be kell rakni a Cleo mappába és onnan tovább nemtudom :D
2014. júl. 15. 08:12
8/12 A kérdező kommentje:
Egyébként a Gta San Andreas-ba. :D
2014. júl. 15. 08:13
10/12 tabaki válasza:
Valahova be kell írnod az "fps" szót. Hogy hová, azt nem tőlem tudod meg, mert én távolról sem láttam ilyen játékot, de úgy tűnik, valami nyilvánvaló helyre, mert nem taglalják sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!