Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodtam ilyen borzasztó...

Miért álmodtam ilyen borzasztó dolgot?

Figyelt kérdés

Olyan rossz érzéssel a lelkemben keltem fel, nem tudtam az okát, aztán viszonylag gyorsan beugrott, hogy mit álmodtam. Egy volt szerelmem meghalt (azt hiszem megölték,vagy megölte magát, de ez nem biztos), és a másik kép, h sírva könyörgök anyámnak, hogy az illető hulladarabkáit, húscafatait szedje ki valahogy a számból....Mire anyám nekiáll fogkefével kimosni, és szinte érzem azt a rettenetes ízt a számban. Utána meg egy másik embert halálra rázott az áram, és láttam, ahogy összeesett és meghalt.

Az utóbbi 1-2 hétben nyomasztó álmaim vannak, de különösebben nem emlékszem rájuk, csak úgy kelek fel, hogy valami nem oké, rosszul érzem magam. Kb 5-6 hete halt meg a nagymamám, szomorú voltam, de nem állt annyira közel hozzám, és különösebben nem viselt meg. Illetve barátommal szakítottunk,(ez viszont mélyen érintett) de most úgy néz, megpróbáljuk újra. Már egy hete tudjuk, hogy találkozni fogunk, és megpróbálunk helyretenni mindent, szóval ez sem nyomasztott már igazán. Apuval rossz a kapcsolatunk, ő nagyon életképtelen, mindig mikor hazaesek munkából, összeszedi a teendőket, amiket meg kell neki csinálnom (általában számítógéppel kapcsolatban, mert ő analfabéta hozzá) és még be se lépek az ajtón,még levegőt sem veszek máris rám zúdítja idegesen, h ezt és ezt és ezt meg kell csinálnom. De már önmagában is borzasztó nyomasztó személyiség, mindenbe beleszól, nem lehet neki ellentmondani, bekattan nála valami hülyeség, és utána állandóan azzal zaklat és ideges, nem hagy élni. Ezeket csak azért írtam le, h kicsit rálássatok, mik vannak a háttérben tudatos szinten, aztán nem tudom, ezek bármelyike okozhat-e ilyen álmot, amitől megkérdőjelezem, hogy egyáltalán épelméjű vagyok-e...Nem vagyok már tini, 25 éves nő vagyok, még egy házban lakok a szüleimmel, de teljesen külön szinten, ők lent, én az emeleten.

2017. febr. 5. 07:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Az életed kihat az álmaidra is,akkor dolgozza fel az agy a nappali eseményeket.ezek nem racionális dolgok,ilyenkor" képet kapnak "az érzések.harag,elfojtott dolgok..az álmaidban torz formában kiéled ezeket..addig amig ilyen helyzetben leszel addig álmodsz ilyeneket.
2017. febr. 6. 00:43
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi. akkor nem is foglalkozom vele, lényeg, hogy nem vagyok elmebeteg:D őszintén szólva kicsit megijedtem, hogy valami nem stimmel.
2017. febr. 6. 09:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Szívesen!szép álmokat!:)
2017. febr. 6. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!