Mar zsinorban 4 szer almodtam lanyokkal akik azt montak szeretnek engem? TOBBI LENT!
Álmos könyv:
"Nőről álmodni általában kedvezőtlen ómen; sok nő látása, rosszindulatú pletykákat; perlekedő vagy harcoló asszonyok álma botrányt, kiábrándulást jelez. Ha szőke nővel álmodsz, valaki odaadó szerelmével leszel megáldva; ha barnával, szenvedélyesen vagy passzívan fognak szeretni; ha az asszony jelentéktelen külsejű, csúnya vagy öreg, nehézség, csalódás; ha sötét bőrű, napbarnított, betegség az álom jele; a várandós asszony jó híreket jelez; ha pedig maga a nő nem látható, csak a hangja hallatszik, az azt jelenti, hogy hamarosan új lakásba kell költöznöd."
Először csiszolj a helyesírásodon.
Másodszor gondolom úgy érzed,hogy szükséged van már egy barátnőre.Az álmok azt mutatják,hogy mi az amit tudatalatt szeretnél,és az agy ilyenkor dolgozza fel amit a nap folyamán átéltélt.A tudatalattid ilyenkor gyakran olyan személyeket is az álmodba hoz,akire eddig fel sem figyeltél,nem is ismered,de egyszer láttad.
Mint mondtam,szerintem csak úgy érzed,hogy baránőre van szükséged,vagy valami visszaigazolásra vársz.. esetleg úgy érzed,hogy az önbizalmadnak egy kis erősítésre van szüksége,és ha valaki bevallaná neked,hogy tetszel neki,akkor gondolom ez valami löketet adna az önbizalmadnak.
Vagy a vágyaid látod, vagy a tudatalattid vett olyan jeleket a testbeszédükből ami erre utal.
Vagy csak simán álom xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!