Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Azt almodtam hogy ket nagyon...

Azt almodtam hogy ket nagyon helyes 19ev koruli fiu betortek hozzam. Ez mit jelent?

Figyelt kérdés
Pontosabbal ugy volt hogy nyitva volt a kapu mert berohantam a telefonomert es ok mikor mentem kifele vagyis akartam,bejottek az egyik elkezdte simogatni az oldalam levettem a kezet magamrol neztem ra mi ez hagyjon mar aztan nyugodt maradtam viszonylag es elkezdte kerdezgetni tolem hogy suliba megyek vissza? Milyen szakra jarok en meg halal nyugodtan feleltem neki hogy igen itthon hagytam a telefonom es hazajottem cukrasz szakra. Erre felkeltem mert kezdtem megijedni.. Mit jelenthet ez?
2017. jan. 28. 08:42
 1/3 anonim válasza:
Szerintem sok volt a... tudod... a cucc..
2017. jan. 28. 16:11
 2/3 Mommimo válasza:
Semmit, szerintem egyszerűen furcsát álmodtál. Néha az ámloknak sincs jelentésük.
2017. jan. 28. 21:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Kívánod a fiúkákat,ennek álmodban képi megjelenése van.

Semmi gond nincs ezzel,remélem az életben is csillapítja

majd valaki az étvágyadat.Jó ét-vágyat!

2017. jan. 28. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!